Amenajari Interioare – Zugrav – Instalator Bucuresti

Instalatii sanitare pentru baia si bucataria ta. Sfaturi pentru tine

Instalatii sanitare pentru baia si bucataria ta. Sfaturi pentru tine

In orice locuinta, sistemul sanitar reprezinta o retea complexa. Asta inseamna pentru majoritatea oamenilor este dificil sa inteleaga cum functioneaza sau cum se poate imbunatati. Totusi, avand in vedere ca tevile si instalatiile sanitare sunt atat de importante in orice casa, este bine sa cunosti cateva lucruri pentru imbunatatire.

Sfaturi pentru tine despre instalatiile sanitare

Verifica ce tip de tevi iti trebuie

Pentru a proiecta sau repara instalatii sanitare, trebuie sa alegi cele mai bune tevi. Este recomandat sa alegi tevi de calitate, pentru apa rece si calda, pentru canalizare si caldura. Exista multe variante pe piata din care poti alege, dar in decizia finala ar trebui sa cantareasca mai mult rezistenta la coroziune, materialul, proprietati bune pentru presiune. Daca vei tine cont de toate acestea, cel mai probabil vei reusi sa realizezi un sistem sanitar de calitate, la baie sau la bucatarie, in functie de proiectul tau.

  • Ai in vedere provenienta apei

Gandeste-te la reteaua de apa, deoarece aceasta este critica in amenajarea si proiectarea instalatiilor sanitare. Apa din instalatie poate fi:

  • din reteaua de la strada
  • de la un put de mare adancime

In functie de caz, iti recomandam sa te asiguri ca instalatia sanitara sa tine cont de aceste lucruri, pentru ca toate elementele sa functioneze corespunzator impreuna.

 Opteaza pentru robineti in plus

La prima vedere, te gandesti ca nu ai nevoie de robineti suplimentari, dar nu porni dupa acest prim impuls. Robinetii suplimentari sunt recomandati din mai multe considerente. Ei sunt o investitie buna daca ai in vedere ca te protejeaza impotriva inundatiilor nedorite. Nimeni nu-si doreste sa aiba probleme cu instalatiile sanitare, iar daca vrei sa te asiguri ca lucrarea va fi durabila si fara accidente neplacute, alege robineti suplimentari.

 Ai in vedere sistemul de canalizare

Fie ca vorbim de instalatia de la baie sau de la bucatarie, avem de a face cu o cantitate semnificativa de apa. De aceea, trebuie sa alegi un sistem care sa reziste la debitul maxim de la baie si de la bucatarie. Poti proiecta un canal de scurgere in afara casei, iar avantajul va fi ca acesta va prelua o anumita parte din scurgerile pluviale si menajere. In plus, evita formarea efectului de vid.

Fii atent la aceste 4 aspecte si cu siguranta vei reusit sa te bucuri de instalatii sanitare care nu-ti creeaza probleme.

Call Now ButtonSună acum!