Amenajari Interioare – Zugrav – Instalator Bucuresti

Tendinte in instalatii electrice pentru 2020

Tendinte in instalatii electrice pentru 2020

Casa moderna si modul in care traiesc oamenii evolueaza constant. Instalatiile electrice sunt o chestiune de design interior, iluminare, productivitae, mediu si preturi. Tranzitia cu succes la LED-uri a cunoscut o evolutie incredibila. Multe instalatii noi sunt alimentate cu solutii inteligente de iluminare, reglaj de lumini si luminozitate. Iata cele mai noi tendinte de iluminat in 2020.

O calitate mai buna a luminii

Tot mai multe studii arata modul in care iluminarea potrivita poate avea un efect pozitiv asupra productivitatii. Locurile de munca traditionale, spatiile de lucru si birourile private au inteles toate nevoia de iluminare adecvata. Aceasta a provocat o schimbare masiva in modul in care lumea intelege si alege instalatiile electrice. Designerii cauta solutii mai bune. Lumina, eficienta energetica, durabilitatea, consistenta, controlul si nuantele fac ca LED-urile sa fie pe primul loc in mintea consumatorilor.

 Stiluri mai noi

Pe masura ce becurile incandescente sunt inlocuite cu LED-uri, apar o multime de stiluri sunt inlocuite de altele mai noi. Aspectrul retro va fi una din principalele tendinte la care producatorii de instalatii electrice se vor adapta si vor adapta luminile LED.

LED-uri inteligente

Proprietarii de locuinte vor incepe sa instaleze becuri inteligente. Acestea vor veni cu o varietate de solutii conectate pe care le poti controla doar cu unele apasari pe un smartphone sau pe tableta. Acesta poate fi un mod distractiv de explorare a luminilor LED. Unele LED_uri inteligente se conecteaza cu Alexa, Google Assistant si HomeKit-ul Apple, pentru a controla iluminarea locuinte prin comenzi vocala, ceea ce inseamna mai mult confort. In urmatorii ani, consumatorii vor putea integra LED_urile cu camere de securitate, termostate si alte dispozitive inteligente pentru casa.

 LED-urile vor ramane printre cele mai bune

Revolutia LED-urilor va continua si dupa anul 2020. Totul, de la becuri incandescente pana la lumini pentru tuburi vor fi eliminate treptate in favoarea LED-urilor. In timp ce costul initial al unui LED este mai mare decat alte optiuni, costurile de functionare si de inlocuire sunt mai mici.

Acesta a fost intotdeauna avantajul luminilor LED si de aceea ele au castiga in popularitate in ultimii ani.

Tonuri naturale

O multime de instalatii electrice sunt proiectate in exterior. Vom vedea mici modificari in designul luminilor actuale, dar va fi o miscare constienta pentru a adauga valoare in decorul casei. Rocile, plantele si multe alte finisaje ar putea fi folosite pentru a oferi o atmosfera mai naturala si mai calma unei incaperi.  

Call Now ButtonSună acum!